martes, 8 de septiembre de 2015

FOOD&CHIC: La Mare del Tano


Buenas noches a todos! Con la nueva semana (aunque ya es martes) os traigo un nuevo post.
Es el primer post de FOOD&CHIC de Badalona: ¡¡LA MARE DEL TANO!!
Fue mi primera experiencia aquí, y la más repetida también. Entre otras razones por que tienen cerveza artesanal ^_^
Ese día íbamos de paseo por Barcelona, indispensable calzado plano.
Cada día me gustan más los jumpsuit; son prácticos para ir en bici (sin enseñar las bragas en el intento) y le dan un punto chic al look.
¿Qué os parece?

Gabon guztioi! Aste berriarekin (asteartea izan arren) post berri bat dakarkizuet. 
Badalonan egindako lehenengo FOOD&CHIC aurkezten dizuet: ¡¡LA MARE DEL TANO!!
Nire lehenengo esperientzia hemen, eta gehienetan errepikatu dudana gainera. Besteak beste garagardo artisaua daukatelako (nola ez).
Egun horretan Bartzelonatik egon ginen paseotxo bat ematen. Beharrezkoak, beraz, ohinetako lauak. Geroz eta gehiago guztatzen zaizkit jumpsuit-ak; Txirrindulan joatea errazten dute (kuleroak erakutzi gabe) eta tendentzia puntua ematen dute edozein look-ari.
¿Zer deritzozue?

Bona nit a tots! Amb la nova setmana (encara que ja és dimarts) us porto un nou post.
És el primer post d'FOOD & CHIC de Badalona: La Mare del Tano !!
Va ser la meva primera experiència aquí, i la més repetida també. Entre altres raons perquè tenen cervesa artesanal ^ _ ^
Aquell dia anàvem de passeig per Barcelona, indispensable calçat pla.
Cada dia m'agraden més els jumpsuit; són pràctics per anar en bici (sense ensenyar les calces) i li donen un punt chic al look.
Què us sembla?









Un lugar para estar agusto, con un escaparate atractivo, y con comida envidiable: indispensable visitar para comer o cenar.
Ya sean bocadillos, kebabs o ensaladas (da igual que se pida, todo está riquísimo), lo indispensable es pedirse unas "Patatas de la Mare del Tano); no os puedo describir el sabor haciéndoles justicia, así que tendréis que ir vosotros para conocer como saben: IMPRESIONANTES!

Gustura egoteko lekua, erakuslehio erakargarriarekin, eta janari ezinhobea eskainiz: behar-beharrezkoa bihurtzen da bazkaldu edo afaltzeko.
Ogitartekoak, kebab edo entsalada bat eskatzea berdin dio (dena ona dago); baina derrigorrezkoa da (nahita nahiez) "Mare del Tano-ko patatak" frogatzea... ezin dut zaporea deskribatu motz geratu gabe, joan beharko duzue ezagutzeko: IZUGARRIAK!

Un lloc per estar a gust, amb un aparador atractiu, i amb menjar envejable: indispensable visitar per dinar o sopar.
Ja siguin entrepans, kebabs o amanides (tant és que es demani, tot està boníssim), l'indispensable és demanar unes "Patates de la Mare del Tano), no us puc descriure el gust fent-los justícia, així que haureu d'anar vosaltres per conèixer com saben: IMPRESSIONANTS!













SIGUE EL BLOG EN: 


Follow on Bloglovin

GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS Y POR LEER EL BLOG

THANKS FOR YOUR COMMENTS AND FOR READING THE BLOG

No hay comentarios:

Publicar un comentario